Divjaka – Projekti i madh i turizmit (VIDEO)

Divjaka – Projekti i madh i turizmit (VIDEO)

252
0
SHPËRNDAJE

Në kuadër të diskutimit publik që po bëhet në Divjakë për projektin e Mabetex, po iu paraqesim këtë video animacion, me prezantimin e të dhënave kryesore të këtij investimi mbi 1 miliard euro, që nuk është vetëm shpëtimi i Divjakës, por dhe i Shqipërisë.

 

 

konferenca-mabetex2-696x522konferenca-mabetex3-696x522konferenca-mabetex-696x522