Thënie kombëtare nga Kastriot Berishaj

Thënie kombëtare nga Kastriot Berishaj

190
0
SHPËRNDAJE
“Në ditët e sotme, shqiptarët kanë një zgjidhje të drejtë në shërbim të vetvetes dhe njëkohësisht shumë të mrapsht kundër vetvetes, kundër mbarë kombit shqiptar dhe kundër Shqipërisë së Bashkuar. E drejta e të qenit besimtar dhe besnik i gjuhës, kulturës dhe kryeplakut autokton pra i Shqiptarizmit, apo për të rreshtuar mbrapsht me Hoxhën Osmanlinj arabisht, Priftin serbo-greqisht e kështu me radhë.” – Kastriot Berishaj