Albani i shejtë

Albani i shejtë

1854
0
SHPËRNDAJE

Albani i Shejte , ne vitin 270 te kohes sone shkoi nga Dardania dhe ndertoi Qytetin ne Londren e soteme qe njihet edhe sot ne Periferi te Londres.

Albani i Shejte eshte edhe Themelues i Masoneris qe ka rrenjet nga Troja.

Masoneria e vertete eshte e pa dukshme.

Masoneria prej fillimit te ekzistences se saje ka  pas gjithemon vetem 300 Njerz qe marrin Vendime per gjithe Njerzimin Spartaku me 300 Gladiator Pirro me 300 Ushtar Garde Profesionale Alexandri Leka i madhe me 300 Njerz te Besueshem  me Grada Gjenerali e Experata Profesional dhe  Skenderbeu , kur u kethye nga Beteja e Luftes me

Ushtrin Otomane , u kethye me 300 Kalors, po nuk ishin ata Vetem Ushtar Kalors , po ishin Njerzit me  pregaditje shume Profesionale per te gjitha Lamit te  asaje kohe.
Skenderbeu kishte ba marreveshje me Venedikun , Vatikanin dhe me njerzit me te larte te Portes se Perandoris Otomane , qe Skenderbeu me Hap ,, Qytetin e Shejte , ku ruhen Thesare me vlera te medha dhe qellimi ishte qe Skenderbeu te bahej Alexandri Leka i Dyte.

Mirepo Skenderbeu u tradhetue si nga  Njerzit e vete me te ngushte , ashtu edhe nga te gjithe tjeret Venediku ,Vatikani dhe nga Ata te Perandoris Otomane me te cilet kishte ba marreveshje.

Skenderbeu kur u bind qe Plani tije deshtoi , ai Uredheroi Njerzit me te Besueshme qe te shkatrrojn te gjithe Kalat  shenjat qe qojne te Vendi ku ishte- Qyteti i Shejte- Qyeti i Shejte nuk u hape dhe Gjurmet u shkatrruen Jemi tani ne kohen qe ka me u hap- Qyteti i Shejte-  ne Malet e Sharrit
— sami pireva –