“E vërteta e hidhur e popullit shqiptar” – videoja që po shpërndahet...

“E vërteta e hidhur e popullit shqiptar” – videoja që po shpërndahet në rrjetet sociale

1619
0
SHPËRNDAJE

Kjo është një video që është shpërndarë e shikuar shumë në rrjetet sociale.
Elena Kocaqi në një emision televiziv në Shqipëri ka dhënë pikëpamjet e saj për shqiptarët.

Ajo ka treguar çfarë mendon për klasën politike dhe gjendjen e shqiptarëve në përgjithësi.

E deklarata e saj ishte aq e fuqishme sa ka bërë që të shpërndahet e komentohet jo pak në rrjetet sociale.

Ndiqeni për më shumë.