SHQIPTARËT E IRAKUT

SHQIPTARËT E IRAKUT

1799
0
SHPËRNDAJE

Komuniteti Shqiptarë i Irakut të cilët deri më sot nuk janë prononcuar si të tillë janë ngritur tani per te mbrojtur origjinen,

Si të Krishterë dhe Musliman me origjinë Shqiptare në Irak janë ngritur në protestë për të mbrojtur origjinën dhe identitetin e tyre.
Video dërguar gazetarit Leon Molla nga një mik i tij Irakien me origjinë Shqiptare.