JUPITERI / ZEUSI ME QELESHE DHE SËPATË DYTEHËSHE

JUPITERI / ZEUSI ME QELESHE DHE SËPATË DYTEHËSHE

200
0
SHPËRNDAJE

Pjesë e koleksionit Corbridge, Britani; statujë e gjetur në altaret britanike.

Date: Roman, 2nd-3rd century AD
Type: Pottery with relief
Material: greyware ceramic
Place Made/Found: Corbridge
Lender: English Heritage / The Trustees of the Corbridge Excavation Fund
jupiteri-me-plis