DY SHQIPONJAT E ZEUSIT DHE GUR-KËRTHIZA , GURI OMFALIK SI QELESHE

DY SHQIPONJAT E ZEUSIT DHE GUR-KËRTHIZA , GURI OMFALIK SI QELESHE

486
0
SHPËRNDAJE

” . . .Një gur-kërthizë e mermertë (një gur me formë gjysmëveze prerë në mes e lartë) i rrethuar nga një mur i ulët drejtkëndor tullash të pjekura dhe një bazë…”
________
Richard E. Wycherley, The Stones of Athens, Princeton University Press, 2015.gurr-kerthiza