Yllli Pellazg, i gjetur në Rugovë

Yllli Pellazg, i gjetur në Rugovë

1576
0
SHPËRNDAJE

Yllli Pellazg, i gjetur në Rugovë, tani ky yll njihet si ylli i Davidit sikur çdo gjë Pellazgo-Ilire që u pervetësua nga shumë kultura edhe ky u morr, duke bërë që të mos përdoret më si simbol i yni dhe kështu duke mohuar lashtësinë e popullit Shqiptarë!