Kështu e falsifikojnë maqedonasit historinë, shikojeni dokumentarin për Iliridën

Kështu e falsifikojnë maqedonasit historinë, shikojeni dokumentarin për Iliridën

3250
0
SHPËRNDAJE

Maqedonia e lashtë dhe ajo e sotme. Një udhëtim që zbulon të vërtetat, rrënjët, deformimet, dhe gjithçka tjetër. E gjitha vjen e përmbledhur në këtë emision.

Cila është lidhja mes Maqedonisë së lashtë dhe asaj të sotme?

 Si manipulohet historia?

Gazetari Marin Mema sjell një investigim në qendrat kryesore.

Çfarë fsheh nëntoka e tyre?

Ndiqni videon e Marin Memës së Top Channel, e plota që sjell të vërtetat e jashtëzakonshme.