Nje harte tjeter qe i nderlidhe detajet dhe i paraqet ne forme...

Nje harte tjeter qe i nderlidhe detajet dhe i paraqet ne forme te gjeneralizuar

1002
0
SHPËRNDAJE

Besir Bajrami

Nje harte tjeter qe i nderlidhe detajet dhe i paraqet ne forme te gjeneralizuar !
Eshte publikuar/botuar keto vitet e fundit.

* Pelasgiei la apogeul neolitic from Mr. John Pachia Tatomirescu, taken over by Mr. Napoleon Savescu in his book:
“Noi nu suntemurmasii Romei”
Appeared before the two editions (Bucharest, 1999 and 2002).

* Harta preluata din caietele Daco-României, anul 3 nr.6, 23 Decembrie 1997; 21 Martie 1998, I.P. Tatomirescu-Ed. Aethicus …

SHPËRNDAJE
Postimi i ardhshëmAlbania, Albany, Albi, Alba dhe Piramida Monte Alban