Robert Gordon Latham -Sllavët janë arrdhacak të ri, APO europianët e fundit

Robert Gordon Latham -Sllavët janë arrdhacak të ri, APO europianët e fundit

178
0
SHPËRNDAJE

“Nga te gjithe popujt e Evropes, me se shumti territor kane humbur shqiptaret dhe ugrianet.

Ata qe kane fituar me shume territor ne kurriz te tyre jane sarmatianet, gjermanet, latinet dhe keltet. Sllavet jane arrdhacak te ri, apo europianet e fundit ”

– Robert Gordon Lathamrobert_gordon-768x1047-220x300