ETIMOLOGJI: Kastriot Berishaj shpjegon kuptimin e emrit Ankara

ETIMOLOGJI: Kastriot Berishaj shpjegon kuptimin e emrit Ankara

692
0
SHPËRNDAJE

Origjina e fjalëve të gjuhëve të ndryshme mund të shpjegohet vetëm në gjuhën shqipe, prandaj sot për ju kam përzgjedhur kuptimin e emrit Ankara. Ankaraja është kryeqyteti i Turqisë dhe është qyteti i dytë më i m

adh në Turqi pas Stambollit. Qyteti ka rreth 4.5 milionë banorë. Ankaraja ndodhet në qendër të Anadollit, në lartësinë mbidetare 850m.

Emri Ankara në gjuhën shqipe do të thotë HAN-KARA, që detyrimisht nënkupton një vend ku zhvillohen marrëdhënie seksuale ndërmjet dy personave apo më shumë, HAJN-KARA në shumës, pra orgji seksuale të njëjtit seks a që ka dëshira të tilla në kundërshtim me vetë natyrën; që karakterizohet nga homoseksualizmi. Banor të një vendi me prirje homoseksuale për seks e dashur, nga e ka origjinën edhe vet ky akt antinatyror.