Pa u plagu Shota nuk bashkohet Shqipëria. Me (h)AnKara u coptu Shqipëria

Pa u plagu Shota nuk bashkohet Shqipëria. Me (h)AnKara u coptu Shqipëria

1099
0
SHPËRNDAJE

Disa pleq të vetëshpallur veteran të UÇK-së me flokë të mbjellura nga sociali i Gjermanisë që u ka kaluar koha paskan thënë se kam qejf në “perpeq” apo në organin e gjinisë së kundërt😂
Une Kastriot Berishaj deklaroj publikisht se jam shqiptar dhe kundër (H)an Karistave aziatik dhe me plotë krenari e themë se po përball gjinisë femrore trupi më ligët. Faktikisht, agjentët e gjinisë femrore që kanë ardhur me qëllime për të më sabotuar, une jam ai Kastrioti që i kam shti mu vjerr 24 orë në muri dhe ua kam dhënë organin e tyre në duar, sepse në të ardhmen do të ju duhet prapë.

Ndërsa, ti Bajram Hoti që ke tentuar përdhunimin e asambleistes së LDK-së në Prishtinë vazhdoj me përdhunime sepse kështu e keni traditën anadollake!!!

Në fund, kush nuk e don “PERPEQIN”, nuk e don as Atdheun! Me pederra nuk bashkohet Shqipëria !!! Pa u plagu Shota nuk jetësohet Shqipëria e Bashkuar!