Tuesday, October 16, 2018
Authors Postimet nga NJEKOMB

NJEKOMB

3635 POSTIME 0 COMMENTS

Territoret që u banuan nga fiset iliro pellazgo

E sa shume humbem nen sundimin dhe terrorin Turko-Sllavo-Grek,ne copetimin, asimilimin dhe mohimin e Identitetit Kombetar ne bashkepunim me tradhetaret Shqipfoles. Nga – Enkel Muço Mbreterite ,Perandorite,...

Padrejtesit nga Konferenca e Berlinit dhe Shqipria

-Me ftesën e Fuqive të Mëdha, shtetet ballkanike (Serbia, Greqia, Bullgaria, Rumania, Mali i Zi) dërguan në Berlin delegacionet e tyre qeveritare, të cilat...

SHPËRNGULJA E SHQIPTARËVE NË TROJET E BULLGARISË SË SOTME KA NJË...

SHPËRNGULJA E SHQIPTARËVE NË TROJET E BULLGARISË SË SOTME KA NJË HISTORI TË GJATË. EKZISTOJNË BURIME ME KARAKTER LEGJENDAR QË DATOJNË ARDHJEN E SHQIPTARËVE...

Albania, Albany, Albi, Alba dhe Piramida Monte Alban

Mrik Bua Emri i Albanëve është i lidhur, mes të tjerave, me emrin e shqiptarëve dhe Shqipërisë. Teoritë ekspansioniste, serbe edhe greke, dikur deshën të...

Nje harte tjeter qe i nderlidhe detajet dhe i paraqet ne...

Besir Bajrami Nje harte tjeter qe i nderlidhe detajet dhe i paraqet ne forme te gjeneralizuar ! Eshte publikuar/botuar keto vitet e fundit. * Pelasgiei la apogeul...