Saturday, November 17, 2018

Monthly Archives: May 2018

Nje harte tjeter qe i nderlidhe detajet dhe i paraqet ne forme te gjeneralizuar

Besir Bajrami Nje harte tjeter qe i nderlidhe detajet dhe i paraqet ne forme te gjeneralizuar ! Eshte publikuar/botuar keto vitet e fundit. * Pelasgiei la apogeul...